STEEDS VEILIG OP WEG… 

0486 07 28 08

Dé specialist voor het herstellen van carrosserie

Krassen of deuken in de carrosserie van uw wagen? AR Performance zorgt voor alle herstellingen van uw carrosserie in Heusden-Zolder.

Perfect koetswerk

In de garage van AR Performance helpen we u met plezier voor herstellingen aan de carrosserie van uw auto. Lichte krassen kunnen we herstellen door het polieren van uw auto. Voor grote carrosserieschade herspuiten of lakken we volledig of geedeltelijk het koetswerk. Hiervoor beschikken we over een professionele spuitcabine in ons eigen atelier. Verder herstellen we deuken in de carrosserie en vervangen we eveneens de autoruiten indien nodig.

Kwaliteitsmateriaal

Bij AR Performance werken we uitsluitend met kwaliteitsmateriaal, en dat merkt u aan de duurzaamheid van onze werken. Ons hoogtechnologisch gereedschap en producten van hoogwaardige merken gecombineerd met de uitmuntende vaardigheden van AR Performance garanderen de beste service voor uw wagen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Wenst u meer inlichtingen over de herstelling van uw carrosserie of graag een afspraak? Neem dan even contact met ons op. We staan altijd voor u klaar!